Fotoclubs.org

Fotoclub: Fotoclub Borger-Odoorn

Plaats: Borger
Provincie: Drenthe

Fotoclub Borger-Odoorn is in juli 2009 opgericht door een initiatief van twee enthousiaste natuurfotografen. Natuur- en landschapsfotografie is daardoor een belangrijk onderdeel van de activiteiten van de club, maar ook andere fotografische onderwerpen komen aan de orde. De activiteiten van de fotoclub bestaan uit clubavonden en foto-excursies. Twee keer per maand is er een clubavond en wel op de tweede woensdag en de vierde dinsdag van de maand (met uitzondering van de zomermaanden). Op de dinsdagen worden foto's van leden besproken en ook wordt dan de 'Foto van de maand' gekozen. Op de woensdagen is er aandacht voor allerlei fotografie-onderwerpen. Soms is er een spreker en op andere avonden praten we over foto's en laten we elkaar onze werk zien of we besteden aandacht aan de techniek.

De leden van de fotoclub hebben één ding gemeen: fotografie is hun passie. Verder zijn ze zeer divers wat betreft ervaring en fotografische kennis. De vereniging probeert alle leden een platform te bieden waarop ze hun hobby kunnen beoefenen.

Over Fotoclubs.org

    Sportfotograaf Jeroen Kemp
    geeft op Fotoclubs.org een overzicht van alle fotoclubs in Nederland in België. Zo vind je altijd meer fotografie liefhebbers bij jou in de buurt!