Fotoclubs.org

Fotoclub: Fotoclub Doesburg

Plaats: Doesburg
Provincie: Gelderland

Fotoclub Doesburg (FODO) is een grote en gezellige fotoclub met op dit moment ruim 60 leden. Op dit moment hebben we een ledenstop. Je kunt je eventueel nog wel aanmelden en dan wordt je op een wachtlijst geplaatst.

Iedere tweede woensdagavond van de maand (in maart de 1e woensdag van de maand en in de maanden juli en augustus niet in verband met vakantie) is er een clubavond. Het is een ontmoetingsplaats voor mensen met belangstelling voor fotografie. Binnen de clubsfeer stimuleren en inspireren de leden elkaar, door deel te nemen aan het zeer gevarieerde programma.

Naast de maandelijkse clubavonden worden er voor de leden van FODO diverse activiteiten georganiseerd, zoals: excursies, mentoraatschappen, workshops, onderlinge, regionale en/of landelijke wedstrijden e.d.

Tijdens de clubavond wordt uit het meegebracht fotowerk de fotograaf van de maand gekozen. Zijn of haar foto wordt gepubliceerd in " Het streekjournaal" of in de "Regiobode". Ook kan de foto tentoongesteld worden in de etalage's van "Fotobouw" of "De Kleinvakspecialist".

Over Fotoclubs.org

    Sportfotograaf Jeroen Kemp
    geeft op Fotoclubs.org een overzicht van alle fotoclubs in Nederland in België. Zo vind je altijd meer fotografie liefhebbers bij jou in de buurt!