Fotoclubs.org

Fotoclub: Fotoclub Schiebroek

Plaats: Rotterdam
Provincie: Zuid-Holland

Wij zijn een actieve fotoclub die uit zo'n vijfendertig leden bestaat en net 50 jaar bestaat. Jong en oud is hierin vertegenwoordigd en we zijn er trots op dat een groot deel uit vrouwen bestaat.

Fotoclub Schiebroek is aangesloten bij de BNAFV ( de fotobond) en de Samenwerkende Fotoclubs Rotterdam. (SaFoRo) In dit kader worden er ook avonden en wedstrijden georganiseerd. Onderstaand volgt nog een greep uit ons programma. Hopelijk geeft dit een beeld van onze fotoavonden, die iedere donderdagavond gehouden worden in ons clubgebouw.

Onze bijeenkomsten worden gehouden in de Goede Herderkerk, Kastanjeplein 28, Rotterdam Schiebroek op donderdag vanaf 20.00 uur.

Regelmatig terugkerende programma onderdelen zijn o.a.:
Diabespreekavond - tentoonstellingsbezoek - beginnersavond - rayonwedstrijd - foto(digitaal)workshop - eigenwerkavond - fotobespreekavond - clubtocht - modellenavond - fotomarathon - expositie - spreker - kerstwedstrijd - fotocafe.

In de meest gangbare disciplines zijn wel een of meerdere fotografen actief, zowel in zwart/wit, kleur, dia als ook digitaal. Er zijn dus altijd wel gelijkgestemden te vinden om elkaar te stimuleren.

Beschikbare materialen:
De fotoclub heeft o.a. de beschikking over achtergronden, lampen, flitsinstallatie, diaprojectoren met geluid en overvloei, projectieschermen, flitsmeter, passe-partout snijder, presentatiepanelen, lijsten en een zeer uitgebreide bibliotheek.

Over Fotoclubs.org

    Sportfotograaf Jeroen Kemp
    geeft op Fotoclubs.org een overzicht van alle fotoclubs in Nederland in België. Zo vind je altijd meer fotografie liefhebbers bij jou in de buurt!