Fotoclubs.org

Fotoclub: Fotoclub de Sluiter

Plaats: Maasbracht
Provincie: Limburg

De fotoclub stelt zich primair tot doel dat er voor iedereen een plaats dient te zijn. Voor de natuurfotograaf, voor de portretfotograaf, voor de achitectuurfotograaf en zeker ook voor die fotograaf die zich niet in een vakje geplaatst wil zien: De onafhankelijke vrije fotograaf.

Weinig clubs in het Limburgse bieden zo'n keuzemogelijkheid en zo'n vrijheid als Fotoclub De Sluiter. Bijna in geen enkele fotoclub is er zo'n grote mogelijkheid tot individuele ontplooiing. Dat is een groot goed.

Vrijheid blijheid, zoals onze voorzitter jaren geleden schreef, is nog steeds van toepassing. Geef je mening. Kom er voor uit en zeg wat je ervan vindt. Heb respect voor de andere mening. Gebruik ervan wat je nodig acht en ga verder je eigen weg. Geduld is een goede gave.

Houdt ogen en oren open en sta open voor andere ideeën, ook als die aanvankelijk heel raar lijken. Wijs een andere kijk gerust af als je daar behoefte aan hebt.

Zorg dat je een eigen signatuur ontwikkeld en neem daar de tijd voor. Binnen Fotoclub De Sluiter is daar volop plaats en gelegenheid voor, dus ...
Fotoclub De Sluiter 'toch net even iets anders' !

Over Fotoclubs.org

    Sportfotograaf Jeroen Kemp
    geeft op Fotoclubs.org een overzicht van alle fotoclubs in Nederland in België. Zo vind je altijd meer fotografie liefhebbers bij jou in de buurt!