Fotoclubs.org

Fotoclub: Fotokring Beeldhoek Asten

Plaats: Asten
Provincie: Noord-Brabant

Fotokring beeldhoek is een fotoclub. De leden delen hun belangstelling voor fotografie. Die belangstelling vindt zijn basis in het feit dat ze zelf fotograferen. Ieder doet dat op zijn eigen manier. De intensiteit waarmee, en de invalshoek van waaruit gefotografeerd wordt, wisselt van persoon tot persoon.
Omdat je fotografeert, en geïnteresseerd bent in het medium fotografie als creatieve uitingsvorm, kun je veel plezier beleven aan een fotoclub.

Ruggengraat van de fotokring is de maandelijkse bespreekavond. In het jaarprogramma, dat steeds in samenspraak met alle leden tot stand komt, wordt daarnaast ruimte gemaakt voor zaken die de leden inbrengen. Min of meer vaste onderdelen zijn daarin het traditionele clubweekend, en de clubtentoonstelling. Er worden fotografen uitgenodigd voor presentaties van hun werk, of er worden bezoeken georganiseerd bij bevriende fotoclubs. Er wordt gezamenlijk deelgenomen aan fotowedstrijden. Benadrukt moet worden dat met de bijeenkomsten geen cursus geboden wordt.

Fotokring Beeldhoek Asten - Someren is aangesloten bij de Bond voor Nederlandse AmateurFotografen Verenigingen, de Fotobond BNAFV.
Elk lid van de fotokring is ook lid van de Fotobond, en kan deelnemen aan alle activiteiten, en gebruik maken van de diensten die de bond biedt.

Over Fotoclubs.org

    Sportfotograaf Jeroen Kemp
    geeft op Fotoclubs.org een overzicht van alle fotoclubs in Nederland in België. Zo vind je altijd meer fotografie liefhebbers bij jou in de buurt!