Fotoclubs.org

Fotoclub: Hengelose Amateur Fotografen Vereniging

Plaats: Hengelo
Provincie: Overijssel

De Hengelose Amateur Fotografen Vereniging is een club voor amateur fotografen. Waarbij foto's die analoog danwel digitaal gemaakt zijn een rol kunnen spelen. Heeft u plezier in het vastleggen van uw vakantie, uw omgeving, de natuur, portretten of wat en wie dan ook, dan bent u bij ons aan het juiste adres.

De HAFV is in 1922 opgericht met de bedoeling de fotografie in Hengelo en omstreken te bevorderen en daaraan leiding te geven. Om aan deze doelstelling te voldoen worden er elk seizoen activiteiten ontplooid die voor amateur fotografen en voor belangstellenden interessant zijn. Naast onze clubavonden, die gedurende het seizoen op de maandagavond worden gehouden, organiseert de HAFV regelmatig exposities.

De clubavonden van de HAFV worden tijdens het seizoen dat loopt van september tot mei om de veertien dagen gehouden in een zaaltje van de Remonstrantse Kerk . Voor de juiste data verwijzen we u naar de agenda . Tijdens de clubavonden kunnen leden recent werk laten zien, worden er dia-presentaties gehouden of wordt de onderlinge competitie besproken. Vier keer per seizoen kunnen leden werk inzenden voor deze competitie waarbij alleen de laatste ronde een verplicht onderwerp kent.

Over Fotoclubs.org

    Sportfotograaf Jeroen Kemp
    geeft op Fotoclubs.org een overzicht van alle fotoclubs in Nederland in België. Zo vind je altijd meer fotografie liefhebbers bij jou in de buurt!